Beoordelingen van De Patatbaas Emmeloord

Recente recensies van De Patatbaas Emmeloord

5 sterren na 41 reviews

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker gegeten.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was weer heerlijk !!!!!! Alleen jammer dat er voor de tweede keer geen drinken erbij zat !

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel bezorgd en smaakt goed.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat erg veel zout over. Dat is jammer, want de wedges zijn van zichzelf al heerlijk. De kroket is goed.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals bekend, de burger en de patat (wedges) waren heerlijk.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, eten gloeiend heet bij aankomst , altijd vriendelijk bezorgers

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, prima service en perfect op tijd!!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat! Helaas nergens de saus bij die we wel besteld en betaald hebben.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede service, niks mis mee!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Patatstoofvlees was eerder een patat zuirvlees. De mayonaise zat er niet bij, wel voor betaald. Het gratis drankje wat je zou krijgen bij ene online bestelling was er ook niet bij. We hebben betere ervaringen met een cafetaria. Hier sprong er niets echt uit in het positieve.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben echte lekkere dikke patat. i.p.v. die vieze Franse frietjes van aardappelzetmeel die andere zaken verkopen. En als ik zin heb kan ik ook een lekkere burger krijgen. En dat alles bezorgd tot bij mijn voordeur. Prima smaak en service!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima voor elkaar en erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijd, waarin we het niet aandurven om naar jullie te gaan, was het geweldig dat jullie het bij ons gebracht hebben! Het was heerlijk! We hebben ervan gesmuld!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een grote bestelling Op Koningsdag besteld! alles was op tijd en heerlijk warm bezorgd in nagele! Bedankt weer!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties zijn meer dan genoeg, en het smaakt echt vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, super snelle bezorging.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed zoals altijd

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en heerlijk eten

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer prima, ga zo door mannen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Genoten👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel. En heerlijk.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, met nog een versssing 😃 Bedankt Daan 👍🏻

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! Snelle bezorging en goede service.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Quality and tastefully, only the patat i thought it was the "normal" kind of, and then i realized "wedges" was another one's!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

voor 8 personen eten opgehaald, goede porties, lekkere snacks en super die wedges!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke burgermenu’s hebben jullie

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten! Zowel de hamburgers als de patat, heerlijk. Hier kan geen snackbar tegenop

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede bezorging

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Op tijd bezorgd in Nagele en nog erg warm bij aankomst!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Kwam warm aan en op tijd. De wedges doen niet onder voor een frietje. De burgers zijn top. Doekje voor je handen erbij, fijn extraatje!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, snelle bezorging. Een aanrader!