Beoordelingen van De Patatbaas Emmeloord

Recente recensies van De Patatbaas Emmeloord

5 sterren na 108 reviews

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer Grandioos

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorger hield goed rekening met de huidige maatregelen. Beleefde jongeman van de snackbar aan de telefoon. Wij bestellen hier vaker!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie smaak en goed verzorgd dus waar voor je geld . En bezorging probleemloos dus snel en beleefd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg lekker en niet te weinig. Bezorging ook top. Op afgesproken plek netjes gebeld dat de bezorger daar stond. Aardig gast ook en enthousiast

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, echt een aanrader alleen beloofde blikje drinken zat er (weer) niet bij..

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk erg lekker en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij missen de pinda sous hebben we keer eerder gehad, hoop dat jullie iets kunnen bedenken dat niet vergeten word Groet, Marc

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en baassalon besteld, en wat waren die top, heerlijk gegeten.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect! Jammer dat het bezorgen later was. Heb 17.39 besteld om 18.30 te laten bezorgen en toen nog een half uur wachten.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Om 16:52 besteld, aangegeven dat ik het om 18:00 bezorgd wou hebben. Werd door patatbaas aangegeven dat het 18:30 zou komen. Nadat om 18:45 er nog niks was, en na 5 keer proberen te bellen toch zelf maar naar de patatbaas gereden. Ook daar konden we nog vrolijk 25minuten wachten tot het eten klaar was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer spareribs zo als ze behoren te zijn. Goed van kwaliteit en smaak

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima. Lekker eten en prima op tijd. Complimenten

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke baassalon gehad, binnen 3 kwartier geleverd. Weer top.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, goede service en snel geleverd

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst de wedges gehad ipv patat, was heerlijk!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger had een beetje ongeïnteresseerde houding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen duurde lang maar het eten was top. Lekker vers en warm maar vooral GENOEG. Goed bezig!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd een half uur te vroeg geleverd. De patat hoeveelheid viel tegen. Smaak verder goed.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekker eten! Bezorging iets later dan aangegeven, maar dat werd netjes doorgebeld.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is keurig conform de coronamaatregelen afgeleverd door een vriendelijke bezorger. Het eten was goed warm. De smaak was uitstekend. De bijgeleverde accessoires kwamen goed van pas, al zou ik liever wat minder plastic gebruiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De partjes die wij kregen waren lekker. Op de site kun je geen patat bestellen en bij de patatbaas verwachtten wij patat. Wij vinden patat van Agria's meestal het lekkerste !

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, altijd super kwaliteit. Het eten was goed warm en op tijd bezorgd!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was weer heerlijk en de burgers super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten! De kids hebben zitten smullen! Alles was goed warm, ook de patat ipv wedges. Echt een aanrader!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en exact op tijd bezorgd in Nagele! Onze kinderen zien wedgets niet als patat, dus deze keer patat ipv wedgets besteld.. was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, en de bestelling was mooi op tijd

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de tweede keer besteld omdat het de vorige keer zo goed was bevallen. Vandaag waren we minder enthousiast. De patat was lauw, de pindasaus koud en de frikandel ook koud. De burger was wel erg lekker! Bezorging ook dik in orde.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zomaar een patatje..Hier is daadwerkelijk goed over nagedacht. Goeie stevige patat. De burger met zorg gepresenteerd. Hulde voor deze maaltijd. Op tijd bezorgd door enthousiast en een zeer vriendelijke bezorger.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wedges waren weer erg lekker. De snacks ook. Bezorging was goed. Heel erg tevreden.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut nauwkeurig bezorgt 👍🏻Hamburger vond ik niet lekker, maar dit is wellicht meer persoonlijk, voor de rest was de patat en snacks prima

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het broodje hamburger was heerlijk. De patat was veel te veel (voor mij), maar wel weinig mayonaise en pindasaus voor zoveel patat. Personeel was heel vriendelijk. Ik ga vast nog n keer iets bestellen. Wat jammer is dat als ik de bestelling wil laten bezorgen ik veel te veel eten moet bestellen. Dus ben genoodzaakt om t zelf op t halrn.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke 10!! Burgers goed, bezorging top! En vooral de verse producten die gebruikt worden 👍

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker😃

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wedges waren zeer lekker en zeker genoeg. De VEGAburger en BBQburger waren ook zeer goed van smaak TOP. En na bezorging nog zeer warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling bij thuiskomst niet in orde ! Dit ondanks de duidelijke ontvangstbevestiging met bestelde gerechten via email. Dit is de 2de keer dat het met de sauzen verkeerd gaat.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere hap, smakelijk en vult goed. Bezorging uitstekend, vriendelijke en op tijd.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren beetje verbaasd over de patat die geen patat was. Op de website staan plaatjes van patat maar in de tekst staat wedges..... we kregen dus stukjes gesneden aardappel. Prima van kwaliteit en smaak echter als je patat verwacht een tegenvaller. Snappen wij iets niet of is hier een verklaring voor?

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top ! Lekkere echte burgers en patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoooo lekker!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Ik wist alleen niet wat wedges waren. Dacht zal wel patat zijn. Misschien een beetje dom van mij en misschien ook ietsje onduidelijk ?

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, snel, vriendelijk en super lekker.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, met zo’n 35/40 minuten binnen.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuke en smakelijke verrassing voor onze jarige Job! Patatbaas bedankt!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pinda saus vergeten!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke cheeseburger.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging, eten netjes verpakt en was nog lekker vers. De friet van de Patatbaas is weer eens wat anders, smaakte heerlijk! Wij gaan hier vaker bestellen.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goede burgers!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle sevice

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er op tijd, patat was niet warm ook viel de kroket qua smaak tegen.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende vegaburger menu !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk Baasburgermenu ! Goed verzorgd ! Ga zo door.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoofvlees erg veel vocht. Smaak was goed.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Service en lekkerste Burgers!!!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een super heerlijke burger!!! We zijn zo blij met deze variant op het gebied van Vega! Nog nergens zo'n lekkere burger gehad!!! Ik raad iedereen aan om de vegaburger te bestellen! Ben benieuwd of jullie nog andere variaties gaan bedenken... We gaan zeker nog een keer bestellen!!!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker gegeten.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker gegeten.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was weer heerlijk !!!!!! Alleen jammer dat er voor de tweede keer geen drinken erbij zat !

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel bezorgd en smaakt goed.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat erg veel zout over. Dat is jammer, want de wedges zijn van zichzelf al heerlijk. De kroket is goed.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals bekend, de burger en de patat (wedges) waren heerlijk.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, eten gloeiend heet bij aankomst , altijd vriendelijk bezorgers

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, prima service en perfect op tijd!!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat! Helaas nergens de saus bij die we wel besteld en betaald hebben.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede service, niks mis mee!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Patatstoofvlees was eerder een patat zuirvlees. De mayonaise zat er niet bij, wel voor betaald. Het gratis drankje wat je zou krijgen bij ene online bestelling was er ook niet bij. We hebben betere ervaringen met een cafetaria. Hier sprong er niets echt uit in het positieve.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben echte lekkere dikke patat. i.p.v. die vieze Franse frietjes van aardappelzetmeel die andere zaken verkopen. En als ik zin heb kan ik ook een lekkere burger krijgen. En dat alles bezorgd tot bij mijn voordeur. Prima smaak en service!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima voor elkaar en erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijd, waarin we het niet aandurven om naar jullie te gaan, was het geweldig dat jullie het bij ons gebracht hebben! Het was heerlijk! We hebben ervan gesmuld!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een grote bestelling Op Koningsdag besteld! alles was op tijd en heerlijk warm bezorgd in nagele! Bedankt weer!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties zijn meer dan genoeg, en het smaakt echt vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, super snelle bezorging.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed zoals altijd

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en heerlijk eten

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer prima, ga zo door mannen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Genoten👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel. En heerlijk.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, met nog een versssing 😃 Bedankt Daan 👍🏻

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! Snelle bezorging en goede service.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Quality and tastefully, only the patat i thought it was the "normal" kind of, and then i realized "wedges" was another one's!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

voor 8 personen eten opgehaald, goede porties, lekkere snacks en super die wedges!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke burgermenu’s hebben jullie

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten! Zowel de hamburgers als de patat, heerlijk. Hier kan geen snackbar tegenop

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede bezorging

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Op tijd bezorgd in Nagele en nog erg warm bij aankomst!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Kwam warm aan en op tijd. De wedges doen niet onder voor een frietje. De burgers zijn top. Doekje voor je handen erbij, fijn extraatje!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, snelle bezorging. Een aanrader!